menu

Aanmelden nieuwe cliënten

Heb je een zorgvraag voor een cliënt of voor jezelf? Onze begeleiders denken graag met je mee over de mogelijkheden voor ondersteuning. 

Mail je vraag naar casemanagement@aiidb.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je liever eerst telefonisch overleg? Neem dan contact op via 085-3030921 (casemanagement).

Complimenten

Heb je een compliment?

Stuur dan een mail naar: compliment@aiidb.nl

Wij zullen ervoor zorgen dat de complimenten direct bij de betrokken persoon of personen terecht komen.

Vertrouwenspersoon

Zorg is mensenwerk. Niet alleen wat we doen is belangrijk, maar ook hoe we dat doen. Altijd Iemand In De Buurt vindt het belangrijk dat zowel onze cliënten als onze medewerkers tevreden zijn. 

Mijn naam is Gerda Arends, vertrouwenspersoon voor Altijd Iemand In De Buurt. Inmiddels ben ik ruim 7 jaar werkzaam als zelfstandig professional in de functie van vertrouwenspersoon binnen verschillende ondernemingen en zorginstellingen.   
 
Je kunt bij de vertrouwenspersoon terecht wanneer jij je niet veilig voelt in de omgang met medewerkers van Altijd Iemand In De Buurt.
 
Jouw verhaal kan gaan over pesten, (seksuele) intimidatie, agressie en geweld en discriminatie.
Jij bepaalt wat kwetsend is voor jou.
Jij bepaalt wie er over jouw grens is gegaan.
 
Ook kan je bij de Vertrouwenspersoon terecht voor het veilig melden van vermoedens van misstanden. Het gaat om zaken die schade doen aan de organisatie. Bijvoorbeeld: diefstal, machtsmisbruik, schenden van regels, niet integer gedrag.
 
Je kunt rechtstreeks contact met mij opnemen.
Telefoonnummer 06 41878027 of e-mail gerda@roodenraad.nl

Cliëntondersteuner

 

Heeft u behoefte aan iemand die met u meedenkt? Die helpt om uw vraag of probleem rondom zorg en ondersteuning onder woorden te brengen? Iemand die u op weg helpt? Een onafhankelijke cliëntondersteuner kan u helpen. 
 
Zij beschikken over veel kennis van het aanbod in zorg en ondersteuning, luisteren goed naar uw wensen en kunnen met u bespreken waar en bij wie u zorg of ondersteuning kunt krijgen. Een onafhankelijk cliëntondersteuner kost u niets.  
 
U kunt terecht bij een cliëntondersteuner via de gemeente als u hulp en advies nodig heeft op het gebied van zorg en ondersteuning, jeugdhulp, participatie, onderwijs, welzijn, wonen, werk en inkomen. De gemeente kan u in contact met cliëntondersteuning brengen.

Klachten

Bij Altijd Iemand In De Buurt proberen we onvrede met elkaar te bespreken en samen tot oplossingen te komen. Mocht dit nu om wat voor reden niet lukken, dan kan de onvrede leiden tot een klacht. Altijd Iemand In De Buurt is lid van Klachtenportaal Zorg. Hier kun je je klacht kwijt onder vermelding van Altijd Iemand In De Buurt en lidmaatschapsnummer 5709. Na het indienen van een klacht via het Klachtenportaal Zorg wordt de klachtenprocedure gestart. Klachtenportaal Zorg stelt voor alle partijen alles in werking om tot de best mogelijke oplossing te komen.
 
- Via www.klachtenportaalzorg.nl vindt je het klachtenformulier
- Contact per email kan via info@klachtenportaalzorg.nl
- Schriftelijk contact kan ook: Westerstraat 117, 1601 AD Enkhuizen
 
 

Adres gegevens

Altijd Iemand In De Buurt is gevestigd in het centrum van het land.

 

Postadres: Postbus 2608
3800 GN Amersfoort
Bank: NL75 INGB 0006399797
KvK: 60870273
BTW nr: NL854096401B01

 

Contact opnemen

Heb je een vraag, wil je je aanmelden of een afspraak maken? Je kan ons op de volgende manieren bereiken:

 

Vul onderstaand formulier in;

Stuur een mail naar info@aiidb.nl;

Of bel naar 085-004 32 26

 
 
 
 
 
 
 
 
Controle
 
 
Type bovenstaande waarde over 
UP